Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТези протестиращи срещу Иван Гешев, както знаете цяло

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТези протестиращи срещу Иван Гешев, както знаете цяло
Коментари Харесай

Искра Ангелова: Ако искате да не дойдат войските, гласувайте на изборите със сърце и ум

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Тези протестиращи против Иван Гешев, както знаете цяло лято не създадоха кой знае какви резултати, само че пък протестния избор си наподобява на последните избори. Мен ми направи доста мощно усещане тази фотография на основния прокурор с Митко чорапите в Пловдив, в смисъл това беше подобен един огромен пиарски ход. Гешев по този начин и не е дал отговор още на упреците, които през вчерашния ден дискутирахме тук в това студио - извънредно високи размери на корупцията в нашата страна, само че в това време отскочи до Пловдив и се снима с Митко, този безконфликтен човек, който получи отбраната на града си.

Така стартира коментара си за митингите пред Съдебната палата в " Пресечна точка " по Нова Тв журналистът Искра Ангелова.

Ще върна, обаче лентата към мой спомен, във времето, в което даже още не съм била професионален публицист. Това е 1996-а година, едни други митинги, в които бях доста интензивно забъркана - студентските, от страна на студентите. Призоваваха към обединяване студентите, бяха ме избрали дори за представител и тогава си припомням, че последния ден, когато към този момент цялата страна беше превзета от митинга, когато митингът е многочислен, той има късмет да успее, а до момента митингите против Гешев са малобройни, тогава бяха превзети, граници, летища, пристанища. Всичко беше спряло, инфлацията беше гигантска, студентите палеха огньове на Орлов мост и ни предизвестиха, когато ние ходихме пешком из града, студентите по кръстовищата, че войските и танковете към този момент идват към София и че на идващия ден ще ядем огромен пердах. Но през нощта помня, че студентите споделиха: Ние отсам няма да мръднем повече. Същата нощ държавното управление подаде оставка и в този момент ме побиват тръпки, щото е може би единственият миг в живота ми, в който съм била фактически потребна с дейностите си. Но желая да ви кажа, че с цел да не се стигне отново до миг, в който войските идват и ограждат, то беше, аха да се стигне, е хубаво доста да внимаваме за кого гласуваме на идващите избори и да не гласуваме от боязън, и да не гласуваме срещу, и да не гласуваме, тъй като харесваме избран музикален жанр, а да гласуваме със сърцето и мозъка си, сподели още Искра Ангелова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР